Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Reflexosun
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masaj anticelulitic
35 lei
Brand
Silhouette Plant
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sedinta incepe cu un masaj anticelulitic a carui durata depinde de pachetul selectat de clienta. Prin natura sa energica, masajul anticelulitic are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei (peeling), si de a aplatiza celulele adipoase. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii.

Se continua cu impachetarea anticelulitica. Crema pe baza de plante accelereaza microcirculatia, reduce fenomenele inflamatorii caracteristice celulitei, depunerile excesive de grasime si modificarile colagenului pielii (vergeturile), are actiune relaxanta, decongestiva, tonic musculara, sedativa oferind pielii un aspect placut catifelat si un tonus pozitiv al intregului organism.

Pentru eficienta maxima, clienta va fi introdusa in termocuverta pentru 30-60 minute. La final se aplica o crema anticelulitica reducatoare care mareste efectul lipolitic, reducand astfel stratul de grasime concomitent cu reducerea retentiei de lichide.

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!
Din Gura in Gura